Contact

ZIEn wij je deze herfst?

Onze blinde en slechtziende gidsen staan te popelen je deze zomer te ontvangen in het muZIEum en je te laten ervaren hoe de wereld eruit ziet als je niet (goed) ziet.

Om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij verschillende maatregelen opgesteld. Wil je meer weten over de genomen maatregelen? Lees hier verder.

Reserveren verplicht!

Een van de maatregelen is dat het reserveren van je bezoek verplicht is. Je krijgt een vaste begin- en eindtijd, hierdoor zijn er nooit te veel bezoekers in het muZIEum. Reserveren kan telefonisch via: 024 – 200 10 50 of online. Boek je online profiteer dan van een kortingstarief.

Locatie

Het muZIEum is gevestigd op de Ziekerstraat 6B. We adviseren om het openbaar vervoer te vermijden en zo veel mogelijk met eigen vervoer te komen. De parkeergarages Keizer Karel en Marïenburg zijn dichtbij. Let op: Mariënburg is zondag pas geopend vanaf 10.00 uur.

Kom je toch met het openbaar vervoer?
Het muZIEum is een kwartiertje lopen vanaf het station en per bus te bereiken vanaf de nabijgelegen bushalte Plein 1944.

Bij binnenkomst neem je de lift naar de eerste verdieping.

Bezoekadres
Ziekerstraat 6B
6511 LH Nijmegen
T. 024 – 200 10 50
E. info@muzieum.nl


Routebeschrijving

Let op! Vanaf 4 maart tot eind augustus 2020 wordt de Waalbrug gerenoveerd. Hierdoor kan je hinder ondervinden. Kijk hier voor meer informatie.

Vragen?

Het muZIEum is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 17.00 uur. Je kunt ons bereiken door te bellen naar: 024 – 200 10 50. Liever je vraag per mail stellen? Stuur dan een mail naar: info@muzieum.nl

We hebben ook een veelgestelde vragen pagina, wie weet staat jou vraag en antwoord daar al bij.

Een andere mogelijkheid is om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

CONTACTFORMULIER