Contact

We hopen je snel weer te ZIEn!

Update: dinsdag 13 april 2021

Vanwege de aangescherpte maatregelen, zijn wij helaas gesloten tot en met 25 mei 2021. We hopen vanaf 26 mei 2021 weer bezoekers te ontvangen. Tot die tijd: blijf gezond en pas een beetje op elkaar!

Hoe dan ook, het blijven spannende tijden voor ons. De steeds tijdelijke sluitingen hebben een grote impact op ons. Als niet gesubsidieerd museum betekent het voor ons: geen bezoekers, geen inkomsten. Daarom kunnen wij alle hulp hard gebruiken! Zo blijven we ogen openen door ze even te sluiten en daarmee onze belangrijkste missie waar te maken: werkgelegenheid voor blinden en slechtzienden. Jij kan ons zeker helpen! Hoe? Dat lees je hier.

Reserveren verplicht!

Een van de maatregelen is dat het reserveren van je bezoek verplicht is. Je krijgt een vaste begin- en eindtijd, hierdoor zijn er nooit te veel bezoekers in het muZIEum. Reserveren kan telefonisch via: 024 – 200 10 50 of online. Boek je online profiteer dan van een kortingstarief.

Locatie

Het muZIEum is gevestigd op de Ziekerstraat 6B. We adviseren om het openbaar vervoer te vermijden en zo veel mogelijk met eigen vervoer te komen. De parkeergarages Keizer Karel en Marïenburg zijn dichtbij. Let op: Mariënburg is zondag pas geopend vanaf 10.00 uur.

Kom je toch met het openbaar vervoer?
Het muZIEum is een kwartiertje lopen vanaf het station en per bus te bereiken vanaf de nabijgelegen bushalte Plein 1944.

Bij binnenkomst neem je de lift naar de eerste verdieping.

Bezoekadres
Ziekerstraat 6B
6511 LH Nijmegen
T. 024 – 200 10 50
E. info@muzieum.nl


Routebeschrijving

Vragen?

Het muZIEum is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 17.00 uur. Je kunt ons bereiken door te bellen naar: 024 – 200 10 50. Liever je vraag per mail stellen? Stuur dan een mail naar: info@muzieum.nl

We hebben ook een veelgestelde vragen pagina, wie weet staat jou vraag en antwoord daar al bij.

Een andere mogelijkheid is om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

CONTACTFORMULIER