Altijd reserveren

Wij zijn weer open - lang niet geZIEn!

Wij kunnen niet wachten je weer te ZIEn! Na een periode van drie maanden, zijn wij weer open. Onze blinde en slechtziende gidsen staan te popelen je te ontvangen in het muZIEum en je te laten ervaren hoe de wereld eruit ziet als je niet (goed) ziet.

Om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen is je bezoek anders ingericht. Wil je meer weten over de maatregelen die wij hebben genomen? Lees hier verder.

ZIEn wij je deze zomer?

Onze blinde en slechtziende gidsen staan te popelen je te ontvangen in het muZIEum en je te laten ervaren hoe de wereld eruit ziet als je niet (goed) ziet.

Om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij verschillende maatregelen opgesteld. Wil je meer weten over de genomen maatregelen? Lees hier verder.

Boek nu je beleving online en profiteer van een kortingstarief of bel ons op: 024 - 200 10 50.

Kom je later in het jaar naar het muZIEum?
Wanneer je ons wil bezoeken in september of later dit jaar, willen we je vragen om je reservering telefonisch te plaatsen. Graag bespreken we dan de opties in deze maanden en maken telefonisch jouw reservering in orde.

Groepsbezoek (4 personen of meer)
Bestaat jouw huishouden uit meer dan vier personen? Neem dan even telefonisch contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

If you prefer an English or German tour, please call us for availability. Unfortunately, it is not possible to book these tours online.

Reserveren verplicht

Een van de maatregelen is dat het reserveren van je bezoek verplicht is. Je krijgt een vaste begin- en eindtijd, hierdoor zijn er nooit te veel bezoekers in het muZIEum. Reserveren kan via het formulier hieronder of telefonisch door te bellen naar: 024 - 200 10 50.