Steun het muZIEum

Open je ogen voor blinden en slechtzienden

Het muZIEum ontvangt geen subsidie of overheidssteun. Om onze educatieve en maatschappelijke doelstellingen te realiseren, hebben wij je hulp dan ook hard nodig!

Het muZIEum is niet alleen een leuk uitje, maar heeft ook een maatschappelijke doelstelling. Het muZIEum draagt namelijk bij aan de arbeidsparticipatie van blinden en slechtzienden in de maatschappij. Daarnaast probeert het muZIEum meer begrip, betrokkenheid en mogelijkheden in de samenleving te creëren voor mensen met een visuele beperking.

Zie jij ons zitten?
Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan de werkgelegenheid van blinden en slechtzienden én aan de verdere ontwikkeling van het muZIEum. Het muZIEum heeft een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. Hierdoor zijn giften aan de stichting aftrekbaar.

Doe een gift

Samenwerkingen en sponsoring
Naast eenmalige giften is het ook mogelijk om ons te sponsoren of om een samenwerking aan te gaan. Geïnteresseerd in een samenwerking of sponsoring? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden die er zijn!