Aanbod voor bedrijven

Een bedrijfsuitje dat je niet wil missen!

Stel je eens voor, je ZIEt helemaal niets. Hoe weet je dan welke kleding je 's ochtends aantrekt? Hoe pak je een kop koffie op het werk? Of hoe weet je dat je de juiste trein pakt voor je zakenreis naar Parijs? Ontdek het bij het MUZIEUM!

Een uniek, compleet en maatschappelijk bedrijfsuitje, waar je collega's en jij het nog lang over hebben! Met een bezoek dragen jullie bij aan de belangrijkste missie van het MUZIEUM: werkgelegenheid voor en bewustwording over blinden en slechtzienden.

Meer over de beleving

Teamopdracht Onzichtbaar inzicht

Communicatie, samenwerken en blindelings vertrouwen staan centraal in de teamopdracht. Net als bij de donkerbeleving valt alle non-verbale communicatie weg. Hoe goed lukt het jullie team om met elkaar te blijven communiceren in het pikkedonker? Wie weet geeft het jullie zelfs nieuwe inzichten binnen het team, die meteen in de praktijk toegepast kunnen worden.

Inspiratiesessie

Welke stappen kun je als organisatie direct concreet zetten om inclusief te worden? Creëer een verdieping in je belevingsprogramma met kennis van onze partner Accessibility, onderdeel van Bartiméus. In deze inspiratiesessie maak je kennis met inclusie en fysieke, digitale en sociale toegankelijkheid. Want ook kleine aanpassingen maken vaak al een groot verschil.

Programma en tarieven

Vanaf 6 deelnemers | 42,75 per persoon

Wil je meer dan taart?
Combineer je programma met een arrangement bij één van onze horecapartners op loopafstand van het MUZIEUM. Klik hier om de arrangementen te bekijken

Inspiratiesessie | 75 per bezoek

Reserveren

Samen met je collega's naar het MUZIEUM?
Vraag Klik direct jouw onvergetelijke bedrijfsuitje aan.

Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te mailen: reserveringen@muzieum.nl of te bellen: 024 - 200 10 50.

Wij kunnen niet wachten jullie te ZIEn!

Aanvraagformulier bedrijven

Jullie bezoek

ARRANGEMENTEN (OPTIONEEL)

PERSOONSGEGEVENS

OPMERKINGEN