Het muZIEum op locatie

Een onvergetelijke ervaring op jouw locatie!

De titel zegt het eigenlijk al: het muZIEum komt naar je toe. Vanuit onze vaste locatie in Nijmegen reizen wij het hele land door om nog meer ogen te openen. Zo bezoeken we zorginstellingen, gemeentes, commerciële instellingen, techbedrijven en nog veel meer.

Op jouw locatie verzorgen wij een uniek ervaringsprogramma. In het programma staat de ontmoeting met onze blinde of slechtziende ervaringsdeskundigen én het zelf ervaren hoe het is om niets of weinig te kunnen zien altijd centraal.

Programma op maat

Een afwisselend en uniek programma, laat dat maar aan ons over! Samen met jou stellen we een programma samen dat volledig aansluit op jullie wensen en eventuele thema van de dag.

Hieronder lees je meer over de verschillende programma's. Wil je meer weten over één van de programma's? Neem contact op door te mailen naar reserveringen@muzieum.nl of bel 024 - 200 10 50.

Het muZIEum op locatie - tot en met 26 deelnemers
Het muZIEum op locatie is bij uitstek geschikt voor een leuk, indrukwekkend en educatief bedrijfsuitje. Zet onze virtualrealitybril op en ervaar hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Ontdek onder andere hoe toegankelijk jullie gebouw daadwerkelijk is, wat allemaal wél kan als je niets of weinig ziet en de kracht van je andere zintuigen.

Het muZIEum op locatie - 27 tot en met 60 deelnemers
Ben je met meer dan 26 deelnemers? Ook dan is het mogelijk om muZIEum op locatie te boeken. Zet een blinddoek of één van onze slechtziende brillen op en ga in teams aan de slag met verschillende opdrachten. Wie van de teams gaat de opdrachten zonder zicht het makkelijkst af?

InformaZIEstand
Organiseer je een beurs of een dag waarbij deelnemers op eigen gelegenheid aan programma’s of workshops deelnemen? Dan is dit programma de beste keus! Bij de informatiestand van het muZIEum krijg je onze virtualrealitybril op, waardoor je niets of weinig ziet. Laat deelnemers aan de hand van opdrachten ontdekken hoe behendig ze zijn zonder zicht.

Inspiratiesessie door onze partner Accessibility
Meer weten over blind- en slechtziendheid, fysieke/digitale toegankelijkheid en inclusie? Voeg dan een inspiratiesessie toe als aanvulling op je ervaringsprogramma door muZIEum. Dit wordt verzorgd door Accessibility, onderdeel van Bartiméus. Ontdek wat je op korte termijn al kan doen om jouw organisatie of omgeving toegankelijker kan maken, want ook kleine aanpassingen maken namelijk vaak al een groot verschil.

Wie gingen je al voor?

“Door ons zelf te laten ervaren hoe mensen met een visuele beperking internet gebruiken, hebben de medewerkers van MUZIEUM de bewustwording over het belang van digitale toegankelijkheid een flinke boost gegeven.” - Patricia Swienink, Verbond van Verzekeraars

“De ervaringsdeskundigen van het MUZIEUM hebben ons echt de juiste ervaring gegeven! Hun verhalen en de beleving zelf hebben een indruk achtergelaten, die je ogen doet openen!” – Daan Wijlens, VGZ

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op door te maillen naar reserveringen@muzieum.nl of bel 024 - 200 10 50. Wij denken graag met je mee en maken een vrijblijvend voorstel!

Direct een MUZIEUM op locatie aanvragen? Vul het onderstaande formulier in.

Aanvraagformulier MUZIEUM op locatie

Jullie uitje op locatie

PERSOONSGEGEVENS

OPMERKINGEN