Belevingen voor bedrijven

Zoek je een origineel en spannend bedrijfsuitje? Stap in het donker en ervaar één van onze unieke belevingen!

Belevingen
Stel je eens voor hoe het is om helemaal niets te kunnen zien. Welke kleding pak je in? Hoe weet je of je bij de juiste gate staat? En hoe vind je de weg in een vreemd land? In de donkerbeleving van het muZIEum ervaar je dat allemaal zelf. Stap het pikkedonker in en ga op vakantie zonder zicht. Daarnaast is er een buitenbeleving: Expeditie ribbelroute. De buitenbeleving is een unieke rondleiding door het stadscentrum van Nijmegen en kan je nergens anders ter wereld ervaren! Door een virtualrealitybril ervaar je zelf hoe het is om slechtziend te zijn.

Onzichtbaar inzicht
Naast het reguliere programma hebben jullie de keus om dit aan te vullen met een extra beleving: Onzichtbaar inzicht. In het pikkedonker gaan jullie een teamopdracht uitvoeren waarbij samenwerken op blind vertrouwen centraal staat. Deze teamopdracht duurt ongeveer een half uur en wordt begeleid door een gids met een visuele beperking. Omdat alle non-verbale communicatie wegvalt, vereist de opdracht een duidelijke manier van communiceren. Het zal jullie nieuwe inzichten bieden die jullie meteen in de praktijk kunnen brengen.

Inhoud programma

  • Ontvangst door gastvrouw of gastheer
  • Introductie
  • Donkerbeleving of Expeditie ribbelroute
  • Teamopdracht in het donker
  • Nagesprek met de gids
  • Toegang tot het doe-plein

Tarieven
Onzichtbaar inzicht (incl. beleving en teamopdracht)

  • Vanaf 6 deelnemers € 39,50 p.p.

Donkerbeleving of Expeditie ribbelroute (excl. teamopdracht)

  • Vanaf 6 deelnemers € 17,50 p.p.

De totale tijdsduur is ongeveer 3 uur. Na afloop kan je met je collega’s ook nog op een verrassende en interactieve manier aan de slag met je zintuigen op het doe-plein van het muZIEum. Wil je het bezoek aanvullen met een heerlijke lunch of diner in muZIEumstijl? Dat kan! Combineer het programma met het belevingsmenu of een lunch bij één van onze horecapartners op loopafstand van het muZIEum.

Reserveren
Wil je samen met collega's naar het muZIEum? Klik hier om een bedrijfsuitje te reserveren.