Onzichtbaar Inzicht

Een spannende teamopdracht in het pikkedonker! Hoe communiceer jij wanneer je dominantste zintuig wegvalt? Test het tijdens Onzichtbaar Inzicht. Leuk om te doen met je collega’s, vrienden of familie.

Samenwerken in het donker

Communicatie, samenwerking en blind vertrouwen staan centraal in de teamopdracht Onzichtbaar Inzicht. Net als bij de ervaring in het donker verdwijnt non-verbale communicatie. Hoe goed lukt het om met elkaar te blijven communiceren als je niets meer ziet of nog maar heel weinig ziet?

Je begint met een opwarmer waarin je oefent met samenwerken en leiderschap, helemaal in het pikkedonker. Daarna is het tijd om de wereld door een andere bril te bekijken met behulp van augmented reality.

Tijdens dit programma stap je even in de schoenen van iemand die slechtziend is en ga je aan de slag met opdrachten die geïnspireerd zijn op de obstakels die blinden en slechtzienden in hun werk tegenkomen.

Door het zelf te ervaren en de gesprekken met de gids en je collega's biedt deze teamopdracht inzichten voor iedereen.

muZIEum-taartarrangement

De dag is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en drinken. Geniet voor of na de beleving van een drankje (koffie, thee of fris) en laat je verrassen door de bakkunsten van de ambachtelijke bakker met een stuk muZIEum-taart.

Wil je meer dan taart?
Vul je bezoek aan met een lunch of diner in muZIEum-stijl! Combineer je programma met een arrangement bij één van onze horecapartners op loopafstand van het muZieum. Vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier om de arrangementen te bekijken

Inhoud programma

Te boeken vanaf 6 personen | 42,75 per persoon

  • Ontvangst en introductie
  • Donkerbeleving of Expeditie ribbelroute (duur: 60 minuten)
  • Teamopdracht Onzichtbaar inzicht (duur: 45 minuten)
  • muZIEum-taartarrangement
  • Toegang tot het doe-plein
    Duur van het programma: ongeveer 3 uur.

Reserveren

Vraag je uitje direct aan! Klik hier voor het aanvraagformulier. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te mailen: reserveringen@muzieum.nl of te bellen: 024 - 200 10 50.

Wij kunnen niet wachten jullie te ZIEn!