Awards en prijzen

Sinds onze opening hebben we al diverse prijzen ontvangen.

ANWB
In 2013 werden we door de ANWB uitgeroepen tot ‘Meest Innovatieve Uitje van Nederland’. De jury beoordeelde de uitjes op onderdelen als “bijzonder in de markt”, “nodigt uit tot samen uit”, “écht beleven”, “levert een positieve bijdrage aan de samenleving” en “is vernieuwend op een duurzame manier”. Wij voldeden aan deze criteria en de jury was onder de indruk van hetgeen onze organisatie neerzet en aanbiedt.
In 2013 en 2014 behaalden we daarnaast de top 3 van ‘Leukste uitje van Gelderland’. Na deze twee eerdere nominaties was het in 2015 raak en werden we tot 'Leukste uitje van Gelderland 2015' verkozen. In 2016, 2017 en 2018 behaalden we wederom de top 3.

Zoover
In 2014 ontvingen we een ‘Zoover Award’ voor hoogste score van beoordelingen door consumenten.

TripAdvisor
In 2016 én 2019 ontvingen we het 'Certificaat van Uitmuntendheid'. TripAdvisor reikt dit 'Certificaat van Uitmuntendheid' alleen uit aan bedrijven die consistent hoge waarderingen krijgen.

Beste Uitje
In 2017 wonnen we opnieuw een publieksprijs. Bezoekers verkozen ons tot 'Beste Uitje van Nederland' in de categorie 'Musea en Cultuur' van de provincie Gelderland. Landelijk bereikten we in diezelfde categorie de tweede plaats.

MVO Awards
De MVO Award is een prijs voor bedrijven van het Rijk van Nijmegen die maatschappelijk verantwoord ondernemen en zichtbaar betrokken zijn bij de regio. Het MUZIEUM was in 2018 één van de finalisten voor deze prijs!

Traianus award
Ook heeft MUZIEUM in 2018 de Traianius award in ontvangst mogen nemen! Deze prijs staat voor een onderneming die de stad Nijmegen onder de aandacht heeft gebracht, lef heeft getoond en welke positief bekend staat onder haar bezoekers.