Verkiezingsprogramma VVD Nijmegen als luisterboek aangeboden aan muZIEum

In maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen weer plaats en de politieke partijen zijn lokaal druk in de weer met het maken van verkiezingsprogramma’s. De VVD Nijmegen heeft haar verkiezingsprogramma ’Lokaal VVD stemmen. Heel Normaal.’ reeds vastgesteld. Naast een versie die op papier te lezen is, lanceerde de partij ook een luisterboekversie van haar programma. Deze versie werd door lijsttrekker en fractievoorzitter Inge van Dijk vandaag aangeboden aan het muZIEum.

Heleen Vermeulen (directeur muZIEum) heeft het luisterboek samen met gids Bart Schotman op symbolische wijze in ontvangst mogen nemen waarna zij samen een stukje hebben beluisterd. Heleen Vermeulen: “Wij juichen dit initiatief van harte toe. Het toegankelijk maken van documenten, zoals een verkiezingsprogramma, draagt bij aan een samenleving waar iedereen zelfstandig kan zijn. Wij hopen natuurlijk dat dit een eye-opener is voor velen!”

De luisterboekversie van het verkiezingsprogramma van de VVD Nijmegen is het eerste lokale verkiezingsprogramma dat in luisterboekvorm wordt aangeboden.

Via deze link kan je het programma beluisteren: Luisterboek Verkiezingsprogramma VVD Nijmegen 2018-2022