muZIEum ontvangt Certificaat van Uitmuntendheid 2019

Opnieuw goed nieuws voor het muZIEum! De afgelopen jaren hebben we natuurlijk verschillende nominaties ontvangen en awards gewonnen, maar onlangs heeft TripAdvisor ons voor de tweede keer het Certificaat van Uitmuntendheid uitgereikt!

TripAdvisor is een website waar bezoekers onder andere accommodaties, restaurants en attracties kunnen beoordelen. TripAdvisor reikt dit certificaat alleen uit aan bedrijven, die het afgelopen jaar consistent positieve beoordelingen hebben ontvangen van hun bezoekers. Natuurlijk zijn wij super trots en voelen we ons vereerd dat de bezoekers zo tevreden en enthousiast zijn, waardoor wij dit certificaat weer in ontvangst mogen nemen! Maar liefst 72% van de bezoekers beoordeelden het muZIEum als ‘uitstekend’, met een waarde van 4.5.

Jaarlijks ervaren duizenden mensen hoe het is om niets te kunnen zien en hoe het voelt om de weg te vinden in het pikkedonker in één van onze donkerbelevingen. Hoe het is om slechtziend te zijn, ervaar je tijdens Expeditie ribbelroute, waarbij je met een virtualrealitybril door het stadscentrum van Nijmegen wandelt. Bij alle belevingen word je begeleidt door een echte ervaringsdeskundige: een gids die zelf blind of slechtziend is. Hij of zij neemt je mee in een bijzondere belevingswereld. Bezoekers die dit al ervaren hebben, laten op TripAdvisor reacties achter zoals “een zeer bijzondere ervaring, dit moet je meegemaakt hebben”, “zeer verhelderend” en “leuk en leerzaam.”

Ben jij al op bezoek geweest bij het muZIEum? Laat dan een beoordeling achter op TripAdvisor! Wij zijn natuurlijk super benieuwd hoe je het ervaren hebt, en zo help je anderen ook weer verder met het plannen van hun uitjes!