muZIEum geeft vertrouwen bij ABN AMRO

Vandaag vond het cultuur event voor medewerkers van ABN AMRO plaats. Medewerkers van het muZIEum reisden af naar Amsterdam om hierbij te zijn en hun kennis en ervaringen te delen.

ABN AMRO organiseerde dit event omtrent hun vijf cultuurprincipes. Eén van deze principes is ‘give trust’. Onze medewerkers weten als geen ander hoe belangrijk dat is: vertrouwen op je overige zintuigen en op andermans ogen als je niet of slecht ziet, vertrouwen van onze bezoekers op hun gids in een onbekende wereld. Ook in de relatie tussen bankmedewerkers en hun klanten is dit van essentieel belang.

Om de medewerkers van ABN AMRO meer inzicht te geven in hoe je vertrouwen geeft en krijgt, verzorgden wij Expeditie ribbelroute op locatie. Medewerkers kregen een kijkje in de wereld van slechtzienden. Door middel van virtualrealitybrillen ervoeren ze verschillende oogaandoeningen en hoe het is een ander – in dit geval onze gids – te volgen in een totaal onbekende wereld. Daarnaast ontdekten zij meer over wat zij voor hun blinde en slechtziende klanten kunnen betekenen. Een unieke en leerzame ervaring, die onze collega’s maar wat graag met hen deelden.